Noże do robota koszącego
3 października, 2021
Nóż Potis to profesjonalne oraz potrzebne urządzenie gastronomiczne przeznaczone do krojenia kebaba. Nóż jest elektryczny oraz kroi się nim kebabay spośród mięsa drobiowego lub gyrosa spośród wieprzowiny. Nóż Potis jest niezbędnym nożem w restauracjach, barach lokalach rodzaju fast food oraz innych punktach gastronomicznych. Nóż elektryczny Potis wykonany jest spośród znakomitej klasy materiału, jest wodoodporny, posiada zabezpiecznie, które chroni przed zalaniem. Używając noża można regulować grubość krojonych plastrów mięsa od 0-10mm.Nożami Potis można kroić zawsze plastry mięsa niniejszej samej grubości ustawiając noże w właściwej pozycji. Zaletą noży jest ich cichy start oraz cicha praca, co jest wygodne dla pracowników obsługi .Noże do kebaba posiadają określone normy, które są umieszczone w deklaracji zgodności Unii. Wszystkie te wymagania nóż Potis spełnia. Urządzenie jest funkcjonalne oraz lekkie co jest wielkim oraz ułatwieniem dla pracownika obsługującego nóż. W zestawie urządzenia są dwa noże oraz dodawana jest ostrzałka.
Cechy noża Potis;
-wydajność 60 kg mięsa/24 godziny
-cicha praca
-wodoodporność potwierdzona patentem
-miękki start
-grubość krojenia od 0-10mm
Włącznik noża jest magnetyczny, jego działanie jest niezawodne, zaś siła ostrza jest właściwa do pokrojenia plastrów mięsa.
Szczegóły wpisu:
- ID wpisu: 453
- Tytuł: Noże do robota koszącego
- Adres strony: http://hrcblades.com.pl
- Page Rank: N/A (stan na 1 października, 2023 12:46 pm)
- Kategorie: Wyposażenie
- Tagi: Nóż Potis, Nóż Tandir, noże do robota koszącego, Ostrze Housgvarna, ostrze nóż kebab
Podlinkuj wpis: